BluNET - Home of Ultimate Twitch Bot

Guest


Author Topic: [Bug] Commands gone, bot crashed after com usage  (Read 1351 times)

shadowingx

  • Posts: 21
    • View Profile
  • Twitch ID: twitch.tv/shadowingx
[Bug] Commands gone, bot crashed after com usage
« on: April 11, 2016, 11:31:07 PM »
Pretty much what the title is trying to explain, my commands are gone on the custom coms tab and whenever i try to use em (despite of them not being on the list) the bot crashes.

System.Collections.Generic.KeyNotFoundException: La clave proporcionada no se encontrĂ³ en el diccionario.
   en System.Collections.Generic.Dictionary`2.get_Item(TKey key)
   en UltimateTwitchBot3.Main.CmdCheck(String channel, String user, String message)
   en UltimateTwitchBot3.Main.irc_ChannelMessage(Object sender, ChannelMessageEventArgs e)
   en System.EventHandler`1.Invoke(Object sender, TEventArgs e)
   en TechLifeForum.IrcClient.<Fire_ChannelMessage>b__82_0(Object x)

This is returned when the debug kicks in

SeeingBlue

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 748
  • Admin of all this
    • View Profile
    • BluNET
  • Twitch ID: SeeingBlue
Re: [Bug] Commands gone, bot crashed after com usage
« Reply #1 on: April 12, 2016, 09:14:44 AM »
Updating to 3.7.4 should resolve these issues.
Want the Latest News?

Follow me on Social Media for News on BluNET & Ultimate Twitch Bot.

shadowingx

  • Posts: 21
    • View Profile
  • Twitch ID: twitch.tv/shadowingx
Re: [Bug] Commands gone, bot crashed after com usage
« Reply #2 on: April 12, 2016, 07:48:30 PM »
perfectly worked